Reactie plaatsen

Reacties

Rudy Smolders
3 maanden geleden

Ik kan iedereen aanraden op deze" ijskoude "dagen een "hotstone" massage te vragen bij MASAYO, de warmte van de stenen op je derde oog, handpalmen en de massage met hotstones in een vloeiende beweging op je rug laat je innerlijke warmte ten top gaan ! Dankjewel Martine, ik kijk al uit naar de volgende Ayurvedische massage !

Alfons Schoovaerts
7 maanden geleden

Een goeie week geleden zat ik onder felle examenstress, ik diende immers het schriftelijk examen certified compliance officer af te leggen. Met het oog op stressstabilisatie die zich voornamelijk deed gevoelen onder mijn rechterschouderblad met pijnuitstraling naar de ruggewervelkolon, nam ik contact met Martine van Masayo en o wat een ervaring. Niet alleen werd mijn stress weggenomen maar ook de pijn. Gevolg einde verhaal, ik ben in mijn examen geslaagd. By the way, voor het mondeling examen ga ik hetzelfde doen. Dank je wel Martine voor de goede zorgen.

Marijke
7 maanden geleden

Dit was de beste massage die ik ooit gehad heb. Het is dan ook zovéél méér dan een massage. Deze unieke belevenis begint al van bij de deur waar je meteen ondergedompeld wordt in een warme liefdevolle sfeer. Door de intake en het écht gehoord worden, vallen alle gênes weg en kan je je helemaal overgeven aan de magistrale vingers van Martine. Nadien voel je je een vernieuwde versie van jezelf. Ik kijk al uit naar mijn volgende massage!

Igor
8 maanden geleden

Onlangs had ik het plezier om op bezoek te gaan bij Martine en Masayo.be.
Ik liet me overreden tot een Ayurvedische massage. Nu had ik wel al eens een massage gehad, maar de Ayurvedische massage heeft toch wel een heel specifieke insteek. De van Oosterse invloeden doorspekte filosofie behoeft een woordje uitleg. En net daar is Martine zo goed in.
Bij haar langs gaan is meer dan zomaar op een massage tafel gaan liggen. Zij neemt, tijdens de intake haar tijd om u beter te leren kennen, te bepalen welke jouw drukpunten zijn en welke warme oliën het beste bij jouw huidstint zou passen.
Dan begeleidt ze jou in de massage kamer, adequaat ingericht in oriëntaalse stijl, met passende rustgevende muziek. Tijdens de massage, waarbij zij de voor jou belangrijke drukpunten op het lichaam aanpakt, vertelt zij honderd en één uit over haar verre reizen naar Sri Lanka, India en Pakistan alwaar zij de kunst van de Ayurveda en Yoga verder bestudeerde.
Ook de medicinale oliën die zij gebruikt komen uit die verre landen.
Na de massage, die volle zestig minuten duurt, wordt er rustig na gekeuveld bij een kopje Oosterse thee.
Voor degene die weg wil van de dagelijkse stress en beslommeringen, een aanrader!

Mieke Raeymaekers
8 maanden geleden

Eerst intakegesprek gehad om doshatype te bepalen bij een Ayurvedische massage. Dit verliep heel gemoedelijk en de vragen waren echt persoonlijk gericht. Martine geeft je de volle aandacht als “mens”. Nadien geeft ze je de ruimte om je te installeren.

Ze verwarmt de olie voor je. De achtergrondmuziek en fonteintje zijn een weldaad voor de mind.
Haar fingerspitzengefühl is niet te beschrijven.

Nadien kennis gemaakt met de smaken van Ayurvedische thee.

Dit was het boeken waard! Een aanrader. Bedankt !

Anja
8 maanden geleden

Prachtig en zeer rustgevend massagesalon. Heerlijke aroma’s en sfeerlichtjes brengen je direct tot rust. De warme kruidenolie doet je spieren direct ontspannen. Ik was verkouden op dat moment maar Martine weet wat ze doet en masseerde mijn sinussen onmiddellijk open. Wat een verademing. Ik heb die avond als een roosje geslapen. Dank je Martine. Tel me alvast bij je klanten 👍

Hilde
8 maanden geleden

Op aanraden van een vriendin naar Masayo geweest. Warm ontvangst! Martine brengt je op je gemak. Oosters kader met achtergrondmuziek werkt enorm rustgevend. 60 minuten puur genieten. Afsluiten met een lekkere thee. Heerlijk… ik kom zeker terug. Hilde x

Rudy Smolders
8 maanden geleden

Veel geld voor een tasje thee,maar het ontvangst, vakkennis, service en ook het warm kader is honderd maal meer waard, ik had al veel vroeger thee moeten drinken. Dankjewel Martine, boek alvast een volgende deugddoende Ayurvedische massage voor mij. Rudy

Barend
8 maanden geleden

Leuk en opvallend is de ontvangst: hartelijk warm, professioneel en met ruime interesse voor jou als mens, gekoppeld aan een intake gesprek, waardoor de sessie zo gepersonaliseerd mogelijk kan verlopen.

Verzorgd, rustgevend kader. Heuglijk doende massage, afgestemd op je wensen.

Het afscheid verloopt zoals de intake: met een heerlijk tasje thee en een fijn gesprek.

Tot eerstvolgend, Martine. Thnx.

Schoovaerts
8 maanden geleden

Professionele top aanpak, zowel in het preliminaire met het intake gesprek, het eigenlijke werk met de massage als in de outcome met de gebruikelijke thee al dan niet met suiker. Jouw inzet, de gebruikte olie en de subtiel next level aandoende oosterse atmosfeer, versterkt door de achtergrondmuziek, maken van deze massage een uniek en intense belevenis. Echt een aanrader voor iedereen. Thanks Martine