Hallo

Mijn naam is Martine en ben de oprichter van Masayo te Tremelo (Baal)

Tijdens yoga-retreats en buitenlandse reizen ontdekte ik mijn passie voor de eeuwenoude Indische gezondheidscultuur.

Gebaseerd op het Ayurvedische, richt ik mij op relaxatiemethodes waardoor de innerlijke balans in evenwicht geraakt voor iedereen die daar nood aan heeft.

Ik ben gediplomeerd yoga instructeur en massagetherapeut gespecialiseerd in Indische en Ayurvedische massage, hotstonemassage.  Het volgen van regelmatige bijscholingen en opleidingen staan op mijn prioriteitenlijstje.

Heb jij nood aan balans en veerkracht?  Boost jouw immuunsysteem en boek een afspraak waardoor jij weer 'bloeiend' door het leven gaat. 

Ik heet jullie van harte welkom bij Masayo!

Hallo ik ben Rudy, mijn naam draagt een verhaal mee dat wacht om te ontvouwen.

Ik zou de protagonist kunnen zijn van een inspirerend verhaal, waarin ik bewijs dat hart en doorzettingsvermogen belangrijker zijn dan de omstandigheden.

Door de Indische massageleer, een onderdeel van de Ayurveda en met kennis van Fybromyalgie, zal mijn doel, mijn missie zijn:

Iedereen met mijn dedicatie en advies begeleiden, o.a. met de kennis van de Indische massage naar de vele verwachtingen die je hebt om terug te voelen naar wat er in ons leeft, met name de levensvreugde en het terug vinden van onze eigen levensenergie.

Sadghuru emotion quote:

TO BE A DEVOTEE IS A VERY INTELLIGENT WAY TO LIVE, IT MEANS YOU ARE AL.